Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  Sascha de Boer,75 jaar vrijheid in beeld
  75 jaar vrijheid in beeld
  € 49.95
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

  Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen  Een feestende meute trekt door de straten. Schouder aan schouder, hand in hand. Een moeder, een buurvrouw, een docent met zijn leerlingen, buurtgenoten, opa’s en oma’s met hun kleinkinderen. Een veteraan houdt zijn herinnering levend voor de volgende generatie. Gelach, gejuich. Maar ook verdriet, bezinning, stilte. Toen, nu. Nederland staat stil, blikt terug, gaat vooruit. Ons land viert en herdenkt 75 jaar vrijheid.

  In ’75 jaar vrijheid in beeld’ laat fotograaf Sacha de Boer ons een herinnering zien, vastgelegd in het heden. Met de blik vooruit.

  Door de ogen van fotograaf Sacha de Boer worden we meegenomen op een visuele tijdreis door het land. Haar prachtige zwart-wit foto’s doen ons af en toe twijfelen of we naar het verleden of het nu kijken. Een groep soldaten loopt ons voorbij alsof het 75 jaar geleden is. Maar dan opeens valt ons links op diezelfde foto een moderne filmcamera op en zijn we meteen weer terug in het heden.

  Tijdens 25 bijzondere projecten en evenementen legde Sacha met haar camera vast hoe mensen in heel het land persoonlijk betrokken zijn en geraakt of geïnspireerd werden door 75 jaar vrijheid.

  Het boek is een afspiegeling van de vele honderden kleine en grote projecten die het vfonds (Nationaal Fonds voor Vrede, Vrijheid en Veteranenzorg) tijdens dit lustrum mede mogelijk heeft gemaakt. Het boek ’75 jaar vrijheid in beeld’ helpt ons eraan herinneren hoe belangrijk vrede en vrijheid zijn en hoe waardevol onze democratie is.


  Extra informatie:

  Hardback
  224 pagina's
  Met illustraties
  December 2020
  1411 gram
  309 x 227 x 25 mm
  EAN: 9789083103532
  Uitgeverij Komma

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

  Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen