Door de drukte kan uw bestelling iets langer onderweg zijn
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Sandro Veronesi,Kalme chaos
  • Sandro Veronesi,Kalme chaos
Sandro Veronesi,Kalme chaos
Kalme chaos
€ 12.99

Levertijd: 2 tot 3 werkdagen


'Ik heet Pietro Paladini, ik ben drieënveertig en weduwnaar.' Zo stelt de hoofdfiguur van deze roman zich voor. Hij is een tevreden man: hij heeft een uitstekende baan, een goede relatie en een dochter van tien. Op een dag verandert zijn leven ingrijpend: ?s ochtends redt hij twee toeristen van de verdrinkingsdood en ?s middags thuis treft hij zijn vrouw dood aan. Vanaf dat moment neemt zijn leven een andere wending.

De bezorgdheid om zijn dochter neemt bizarre vormen aan. Overdag verblijft hij in zijn auto, die hij heeft geparkeerd bij haar school en wacht hij tot zij weer naar buiten komt. Familieleden en collega's komen hem op die plek opzoeken. Hij ontdekt de schaduwzijde van mensen die hij aanvankelijk als succesvol beschouwde. Zijn baas staat op het punt ontslagen te worden, een collega raakt in het slop door de slopende invloed van het mentale verval van zijn vrouw en zoon, en een andere collega voorziet een crisis vanwege een fusie en verlaat het zinkende schip om missionaris te worden.

Terwijl de anderen allemaal de behoefte voelen om hun leed bij Pietro neer te leggen, blijft hij zich verwonderd afvragen wanneer zijn eigen verdriet in volle omvang tot hem zal doordringen. De indringende stijl van Sandro Veronesi, zijn ononderbroken dans tussen het intellect en het woord, is het touw waarmee Pietro de emmer vanaf de bodem van de put naar zich toe trekt.

Extra informatie:

Paperback / softback
416 pagina's
April 2008
635 gram
232 x 152 x 33 mm
EAN: 9789044611748
Prometheus

Levertijd: 2 tot 3 werkdagen