Welkom op onze vernieuwde site. | i.v.m. de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging 1 tot 2 werkdagen langer duren.

  • Samar Yazbek,Vrouw onder vuur
  • Samar Yazbek,Vrouw onder vuur
Samar Yazbek,Vrouw onder vuur
Onder vuur
ooggetuige van de opstand in Syrie
€ 21.99

Bij u in huis op: zaterdag
Bestel vóór: 21:00


Samar Yazbek doet in dit dagboek verslag van de eerste vijf maanden van de revolutie in Syrië, die begon in maart 2011. Vanaf het allereerste begin nam zij deel aan de opstand en was zij getuige van het brute geweld tegen burgers die de straat op gingen om een einde te maken aan veertig jaar dictatuur.Op de straten van Damascus zet de bekende Syrische schrijfster en journaliste niet alleen haar ogen en oren wijdopen, maar ontfermt ze zich ook over anderen, met gevaar voor eigen leven. Ze ontmoet gevangenen, tekent hun verhalen op en geeft de revolutie een gezicht. Tot ze, niet langer bestand tegen de druk waaraan ook zij wordt blootgesteld, samen met haar dochter het land moet verlaten.

Haar persoonlijke verhaal werpt een uniek licht op de menselijke en onmenselijke kant van de gebeurtenissen in Syrië, waar de internationale media nog altijd nauwelijks toegang hebben. Yazbeks roep om vrijheid is indrukwekkend en inspirerend.

Extra informatie:

Paperback / softback
Met illustraties
Mei 2013
288 gram
215 x 134 x 19 mm
EAN: 9789038896779
Nijgh & Van Ditmar

Bij u in huis op: zaterdag
Bestel vóór: 21:00