Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Sam Peeters,Gedurfde vragen
  • Sam Peeters,Gedurfde vragen
Sam Peeters,Gedurfde vragen
Gedurfde vragen
De antwoorden die je nog niet kreeg over autisme
€ 17.50
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


De voorbije 15 jaar kreeg Sam Peeters, ervaringswerker autisme, heel wat vragen over leven met (een) autisme(spectrumstoornis). Tijdens open voordrachten of lezingen voor organisaties. Bij een vorming of cursus voor (groot)ouders met een (klein)kind met autisme. Op zijn blog Tistje.com of zijn sociale
media (Twitter, Facebook, Instagram, Tumblr…). Of tijdens gastlessen aan secundaire en hogescholen voor hulpverleners en leerkrachten van morgen.


In ‘Gedurfde vragen: de antwoorden die je nog niet eerder kreeg over autisme’ beantwoordt Sam Peeters meer dan 50 van deze vragen: rond autisme, rust en onrust, opgroeien en gezinsleven, het dagelijks leven met autisme, op school, samen leven en genieten, vrije tijd en uitgaan, aan het werk en de toekomst.


Hij doet dat vanuit eigen ervaringen en kennis, met respect, eerlijk en vooral met nuance. Soms zijn het kritische, praktische, positieve of filosofische vragen. Vaak zijn het ook ongewone, harde, bizarre, ongepaste of gedurfde vragen. Meer dan genoeg stof dus om over na te denken, herkenning te vinden en zelf mee aan de slag te gaan.


Sam leeft samen met zijn vrouw Roos en hun kat. Hij is maatschappelijk assistent en schrijft al 12 jaar de succesvolle blog Tistje.com. Hij publiceert regelmatig in tijdschriften over autisme en engageert zich volop als ervaringswerker bij verschillende belangenverenigingen.
Extra informatie:

Paperback / softback
143 pagina's
December 2020
213 gram
211 x 145 x 11 mm
EAN: 9789085750857
Garant - Uitgevers n.v.

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen