Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Sally Rooney,Normale mensen + Gesprekken met vrienden
  • Sally Rooney,Normale mensen + Gesprekken met vrienden
Sally Rooney,Normale mensen + Gesprekken met vrienden
Normale mensen + Gesprekken met vrienden
€ 15.00
Bij u in huis op: zaterdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel


Dwarsligger 665 Normale mensen & Gesprekken met vrienden (2 in 1) van Sally Rooney

Normale mensen is een intense liefdesgeschiedenis over de diepgaande invloed die geliefden op elkaars leven hebben – en het groeiende besef daarvan naarmate de jaren verstrijken. Ondanks de verschillende werelden waarin ze leven, ontstaat er een diepe band tussen Marianne en Connell.

‘Een triomf.’ – de Volkskrant

‘Opnieuw schittert deze zelfverzekerde Ierse schrijver met een kalme roman waarin een onderhuids drama schuilt.’ – NRC Handelsblad

In gesprekken met vrienden komt de vriendschap tussen twee artistieke en intelligente jonge vrouwen onder druk te staan als een van hen een relatie krijgt.

Gesprekken met vrienden is eerst en vooral een roman over volwassenwording en over de rol die communicatie, digitaal en analoog, daarbij speelt. En dat in fraaie, beeldende stijl.’ – de Volkskrant
Formaat: Dwarsligger
Dwarsligger® is een compleet boek in een handzaam formaat: net zo klein en licht als een mobiele telefoon en 100% leesbaar. Door zijn compacte formaat en lichte gewicht kan je dwarsligger® gemakkelijk altijd en overal lezen. Ideaal voor bijvoorbeeld onderweg, op vakantie en in bed.

Extra informatie:

Dwarsligger
936 pagina's
Mei 2020
131 gram
120 x 82 x 17 mm
EAN: 9789049807856
Dwarsligger

Bij u in huis op: zaterdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel