Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  Russ Harris,De valstrik van het geluk kaartenset
  De valstrik van het geluk kaartenset
  Een speels hulpmiddel voor de Acceptatie en Commitment Therapie
  € 17.50
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

  Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen  Een speels hulpmiddel voor de Acceptatie en Commitment Therapie

  Dit doosje bevat 56 kaarten die gebruikt kunnen worden bij de Acceptatie en Commitment Therapie, met een uitgebreide handleiding. Er zijn 40 kaarten met waarden, geïllustreerd met grappige cartoons, (+4 extra), 10 kaarten met activiteiten en 2 met een beknopte handleiding.

  De set kan als volgt gebruikt worden: de cliënt zoekt samen met de therapeut de voor hem/haar belangrijkste kaarten met waarden uit. Vervolgens wordt met behulp van de activiteitenkaarten een route gepland waardoor deze waarden in het leven op korte of langere termijn gerealiseerd kunnen worden.

  De kaarten kunnen heel vrij gebruikt worden en aangepast aan elke situatie en cliënt. Het is een praktische en speelse aanvulling op het boekje “De valstrik van het geluk” en kan gebruikt worden door therapeuten, coaches, psychologen en ambulante hulpverleners.


  Over de auteur:
  Russ Harris is arts en psychotherapeut en gespecialiseerd in het omgaan met stress d.m.v. ACT. Hij ontwikkelde eenvoudige oefeningen die ons helpen om anders te gaan denken en gemakkelijker om te kunnen gaan met tegenslagen.


  Extra informatie:

  Kaarten
  Met illustraties
  Oktober 2020
  158 gram
  123 x 82 x 25 mm
  EAN: 9789088402166
  Uitgeverij Panta Rhei

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

  Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen