Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

  Rory Dusoir,Oudolf Gardens bij Hauser & Wirth in Somerset
  Oudolf Gardens bij Hauser & Wirth in Somerset
  Planten en beplanting
  € 34.99
  Bij u in huis op: donderdag
  Bestel vóór: 21:00  ?

  Piet Oudolf heeft wereldwijd naam gemaakt met zijn bijzondere toepassing van vaste planten en grassen. Een fantastisch voorbeeld van zijn diepgaande plantenkennis en meesterschap in het samenstellen van plantengroepen is Oudolf Gardens bij de gerenommeerde kunstgalerie van Hauser & Wirth in Bruton, Somerset. In deze botanisch zeer rijke tuin in Engeland worden bezoekers in elk seizoen bijna letterlijk ondergedompeld in een schitterende plantenwereld.

  Deze tuin werd een fascinerende inspiratiebron voor plantenliefhebber en tuinarchitect Rory Dusoir. Hij ging er gedurende een jaar regelmatig naartoe. In Oudolf Gardens beschrijft hij de fraai gecombineerde en schitterend toegepaste, uiterst betrouwbare planten die er groeien. Hij ontrafelt Oudolfs speciale beplantingstechnieken en bewondert de sublieme Sporobolus Meadow, door Piet zelf beschreven als `natuurlijker dan de natuur zelf`.

  Liefhebbers van Oudolfs werk zullen in dit boek gedetailleerde informatie vinden over de planten, de combinaties en de achterliggende ontwerpen. Meer dan 300 schitterende foto`s tonen het sublieme niveau van deze tuinen. Samen met de tekst geven ze een uniek inzicht in de manier waarop Oudolf tuinbeplantingen ontwerpt en realiseert.
  Extra informatie:

  Hardback
  208 pagina's
  Januari 2020
  1226 gram
  283 x 232 x 23 mm
  EAN: 9789089898159
  Terra

  Bij u in huis op: donderdag
  Bestel vóór: 21:00