Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

Kinderboekenweek 2022, van 5 t/m 16 oktober.

  Roberto Payer,Pure Italiaanse keuken
  Pure Italiaanse keuken
  Pura cucina italiana
  € 21.99
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen  Met Pure Italiaanse keuken kunnen nu de gerechten van Roberto`s Amsterdam thuis worden gemaakt. Roberto Payer is in Nederland de ambassadeur van de Italiaanse keuken en in gesprek met Jonah Freud, kookboekenexpert, laat hij je kennismaken met de verschillende Italiaanse streken, waar de ingrediënten voor de recepten en de wijnen voor bij de gerechten vandaan komen.

  In Roberto`s Amsterdam wordt eerlijk en heerlijk gekookt door het team van Roberto Payer, de `godfather` van het restaurant waar chef-kok Franz Conde de scepter zwaait. De door Conde opgeschreven recepten gaan vergezeld van wijntips en er is veel aandacht voor pure ingrediënten.

  Het boek bevat behalve soepen (zuppe), voorgerechten (antipasti), pasta`s en risotto`s (primi), hoofdgerechten met vis en vlees (secondi) en desserts (dolci) ook bijgerechten (contorni) en informatie over kazen, ijs en granita. Elk recept is makkelijk thuis te maken en door de prachtige fotografie van Jan Bartelsman zul je geïnspireerd raken om direct aan de slag te gaan.
  Extra informatie:

  Paperback / softback
  176 pagina's
  Met illustraties
  September 2017
  840 gram
  266 x 222 x 19 mm
  EAN: 9789089897572
  Terra

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen