Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Rita Termote,In 10 stappen reflecteren op topniveau
  • Rita Termote,In 10 stappen reflecteren op topniveau
Rita Termote,In 10 stappen reflecteren op topniveau
In 10 stappen reflecteren op topniveau
Inspireer je mensen en leid ze met vertrouwen naar de toekomst
In 10 stappen
€ 17.50
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenIN 10 STAPPEN REFLECTEREN OP TOPNIVEAU

Leid jij mensen of een bedrijf in complexe situaties en leef je van het ene conflict naar de volgende deadline? Heb je het gevoel dat je er alleen voor staat en dat je leiderschap soms een lijdensweg is? Pieker je over de gevolgen van je beslissingen en verstoren interne dialogen je nachtrust? Dan is dit hét boek voor jou!

Rita helpt je met reflecterende vragen om niet alleen kritisch naar jezelf, maar ook naar je team en je bedrijf te kijken. Je leert op je pauzeknop drukken en vanuit een ander perspectief naar jezelf, je team of je bedrijf kijken. Je stelt de juiste reflecterende en coachende vragen en neemt beslissingen waar je achter staat. Na het lezen van dit boek inspireer jij mensen leid je ze met vertrouwen naar de toekomst, ook in moeilijke omstandigheden.

Lees de succesverhalen van ervaren leiders, consultants en executives. Ontdek de impact van hun reflectie op leiderschap, mensen, oplossingen en successen.

Rita Termote is Executive Leadershipcoach en loopbaancoach bij CoachingSolutionsOnline. Al vele jaren helpt ze gepassioneerde freelancers, consultants, zelfstandige zaakvoerders en bedrijfsleiders van kleine en grotere bedrijven om meer voldoening uit hun werk te halen.

‘In dit boek reikt Rita een interessant en nuttig kader aan, waarmee je aan de slag kunt gaan om jezelf, je bedrijf en je team naar een hoger niveau te brengen.’
Jürgen Ingels - Ondernemer en favoriet van de nieuwe tijdExtra informatie:
In 10 stappen
Paperback / softback
Met illustraties
April 2022
224 gram
213 x 152 x 12 mm
EAN: 9789493277151
Expertboek

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen