Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Rick Brauwers,Alpe d`Huez
  • Rick Brauwers,Alpe d`Huez
Rick Brauwers,Alpe d`Huez
Alpe d`Huez
over 21 bochten in leven en liefde
€ 18.95

Bij u in huis op: zaterdag
Bestel vóór: 21:00


Alpe d`Huez is voor alle mensen die Ventoux van Bert Wagendorp hebben gelezen. Het is een prachtige roman over 21 bochten in liefde en leven.

Richard Habets heeft zich een zware, zo niet onmogelijke opgave gesteld: ongetraind de Alpe d`Huez beklimmen op een oude racefiets. Met zijn 21 haarspeldbochten een uiterst gemene killer.
Al klimmend worstelt hij niet alleen met zijn net verbroken liefdesrelatie, maar vooral met de dood van zijn beide ouders.
Bij de zware rit omhoog wordt Richard vergezeld door Youp, een oudere man die hem tijdens de klim trakteert op menig wijze levensles, waarop Richard helemaal niet zit te wachten. Youp wil dat hij leert om kritisch naar zichzelf te kijken, maar Richard wil enkel afzien en vluchten voor zijn nieuwe werkelijkheid.
De fietser in Richard gaat in Alpe d`Huez kapot op zijn fiets, maar tegelijkertijd worden er wonden geheeld die anders op langere termijn fataal zouden zijn geworden.

Rick Brauwers slaagt er in zijn debuut in om het proces van fietsen feilloos te vergelijken met de processen in het dagelijks leven waarin we ons soms letterlijk in bochten wringen om het leven en de liefde te smaken.

Extra informatie:

Paperback / softback
224 pagina's
Oktober 2014
306 gram
211 x 138 x 22 mm
EAN: 9789085163855
B for books BV

Bij u in huis op: zaterdag
Bestel vóór: 21:00