Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

René Coenradie,Je weet wel waarom
  • René Coenradie,Je weet wel waarom
  • René Coenradie,Je weet wel waarom
Je weet wel waarom
€ 24.95
  (Paperback / softback) Thuisbezorgen

  • Levertijd:
  • 7-14 werkdagen
  • Gratis verzending


Reinier groeit samen met zijn oudere zus Inge en broertje Erik op in de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw. De jaren na de Tweede Wereldoorlog, de jaren van kleinburgerlijke moraal en kneuterige huiskamergezelligheid.
Door een plotselinge gebeurtenis, komen niet alleen binnen het gezin de verhoudingen op scherp, maar lijkt Reinier op elfjarige leeftijd ook een moord op zijn geweten te hebben.
`Je weet wel waarom` is een autobiografische roman over machtsspelletjes, het afbrokkelen van de saamhorigheid binnen het gezin, doofheid, seksuele identiteit, en uiteindelijk een zoektocht naar Reiniers moeder, waarop de antwoorden gevonden worden in Spanje.

Na zijn autobiografische debuutroman `Wel doof, niet ziek!` (2015), over doof zijn en niet gehoord worden, leek het René Coenradie goed om dit verhaal te vertellen. `Ik hoefde net als bij `Wel doof, niet ziek!` geen verhaal te verzinnen. Ik schreef ook deze keer alleen wat er gebeurd was. Dat was een belofte aan mijn moeder en voor haar dit eerbetoon, omdat we zijn wie we zijn.`


Extra informatie:

Paperback / softback
306 pagina's
December 2022
EAN: 9789082474275
René Coenradie