Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

  Pieter Koolwijk,Prutje
  Prutje
  € 15.99
  24 Bij u in huis op: donderdag
  Bestel vóór: 13:00

  Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen
  Het leven van Hens is zwaar: net als zijn vader, moeder en zus werkt hij van vroeg tot laat in de smerige, gevaarlijke fabriek voor een hongerloon. Een leven waar je een zwavelstokjesgevoel bij krijgt. Het enige lichtpuntje is Walm, zijn broertje dat niet helemaal met de rest kan meekomen. Vrolijk, maar ook lastig als je uit het zicht van de fabrieksopzichters wilt blijven – vooral als je vergeet hem op tijd naar de wc te brengen.


  Op een ochtend heeft Hens er genoeg van. Hij loopt weg. Alleen loopt Walm achter hem aan en sluit er zich al snel een lastig, eigenwijs meisje bij hen aan, dat luistert naar de merkwaardige naam Vijf. Zij heeft gehoord van een land waar alles veel mooier is, en bij gebrek aan beter gaan ze met z’n drieën op weg…


  Pieter Koolwijk schetst twee werelden die mijlenver uit elkaar liggen. Letterlijk en figuurlijk. Maar is het werkelijk beter in een land waar alles beter is – als je familie er niet is? En wie is toch die Jool?

  Een verrukkelijk verhaal, fantastisch verbeeld door Linde Faas, dat doet denken aan klassiekers als De tovenaar van Oz en de sprookjes van Andersen.
  Extra informatie:

  Hardback
  November 2018
  538 gram
  222 x 152 x 26 mm
  EAN: 9789047709718
  Uitgeverij Lemniscaat B.V.

  24 Bij u in huis op: donderdag
  Bestel vóór: 13:00

  Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen