Door de drukte kan uw bestelling iets langer onderweg zijn
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Pieter Daelman,Van tanker naar speedboot
  • Pieter Daelman,Van tanker naar speedboot
Pieter Daelman,Van tanker naar speedboot
Van tanker naar speedboot
Maak van je medewerkers de motor van innovatie
€ 29.99
Levertijd: 1 tot 3 werkdagenHOE MANAGE JE CREATIVITEIT IN JE ORGANISATIE?
HOE VERDUBBEL JE DE INNOVATIEKRACHT?
HOE ZORG JE DAT IEDEREEN DAARBIJ HELPT?

Een wereld in permanente verandering vraagt om flexibele, adaptieve organisaties. Toch gedragen veel bedrijven zich nog steeds als een slome tanker. Managers missen vaak de kennis om hun medewerkers mee te krijgen in innovatie en zo de organisatie telkens opnieuw uit te vinden. Met weinig voortgang en een boel frustraties tot gevolg.

Een nieuw idee praktisch ontwikkelen en implementeren, lukt de meeste organisaties nog wel. Het schoentje knelt meestal aan het begin van de innovatiefunnel, de zogenaamde `fuzzy front-end van innovatie`: daar waar de nieuwe ideeën dienen te ontstaan. Voor veel managers is dat nog onbekend terrein. Gelukkig kun je de innovatiecultuur die daarvoor nodig is wel degelijk ontwikkelen en aansturen.

Van tanker naar speedboot leert je aan de hand van het wetenschappelijk onderbouwde Cromax®-framework wat je kunt doen om je medewerkers te inspireren om mee te denken, nieuwe ideeën aan te dragen en zo de innovatiemotor van je organisatie te worden. Wat werkt er effectief en welke foute reflexen moet je zeker afleren? De concrete handvatten in dit boek helpen je om een participatieve innovatiecultuur in je organisatie te introduceren en te onderhouden.
Extra informatie:

Paperback / softback
160 pagina's
Mei 2020
508 gram
248 x 178 x 16 mm
EAN: 9789401467094
Lannoo Campus

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen