Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

  • Piet Roos,In de handelgangen
  • Piet Roos,In de handelgangen
Piet Roos,In de handelgangen
In de handelgangen
€ 29.95
Levertijd: 5 tot 7 werkdagenWat betekent dit, wat houdt dat in, wat wordt er bedoeld met, wat wil dat zeggen, weer een afkorting, weer een Engels woord………….dat klopt allemaal. Dit boek geeft er een duidelijk antwoord op mét – eventueel – een voorbeeld. Een naslagwerk eigenlijk maar ook een beetje een gewoon leesboek.
Ik heb me suf gedacht over alles wat – bij het internationaal zaken doen – aan tekst voorbij kan komen. En dat was heel veel. Vaak ook in het Engels. Ik hoop niet dat Boris Johnson er bezwaar tegen gaat maken. Onlangs nog werd ik gebeld door iemand die grensproblemen had. Zijn goederen werden niet toegelaten omdat er geen “invoice” bij zat, zei hij. Niet rekening, nee, invoice. Logisch toch! Ik heb voor mezelf het idee dat ik overal aan gedacht heb. U ook?
Piet Roos

Ik heb 40 jaar in de export doorgebracht als DECLARANT, ASSISTANT TRAFFIC MANAGER, TRAFFIC MANAGER, EXPORTMANAGER, EXPORTDIRECTOR en kwam daarna in het volwassenenonderwijs terecht. Alles wat ik wist heb ik daar gebruikt om – nog steeds – de handel “over de grens” bij een ieder aan te bevelen als docent, als cursusleider, als cursusschrijver en als trainer.

Wilt u meer weten?
Dat kan. Zie website Exporttroubleshooter.nl


Extra informatie:

Paperback / softback
192 pagina's
November 2020
EAN: 9789464064452
Roos publicaties

Levertijd: 5 tot 7 werkdagen