Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

Van 6 t/m 13 Augustus is onze klantenservice gesloten i.v.m. vakantie. Wij zijn dan telefonisch en per e-mail niet bereikbaar.
Uw orders worden wel verwerkt, en rechtstreeks vanuit de leveranciers aan u verzonden.

  Phil Simon,Zoom voor Dummies
  Zoom voor Dummies
  Voor Dummies
  € 29.99
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


  Dagelijks gebruiken miljoenen mensen Zoom om te videobellen met hun vrienden, familie en collega`s over de hele wereld. Dit boek helpt je alle mogelijkheden van dit populaire platform te ontdekken, zodat je in een mum van tijd vlekkeloos meetings of webinars organiseert. Leer hoe je je scherm kunt delen met anderen, hoe je video`s opneemt en afspeelt en hoe Zoom werkt op verschillende apparaten. Daarnaast gaat dit boek in op de verbeterde beveiliging en hoe je Zoom up-to-date houdt. Of je Zoom nu gebruikt voor school, werk of iets anders, dit boek leert je alles wat je moet weten.

  Phil Simon is auteur van tien boeken, waaronder `Slack voor Dummies`. Hij is expert op het gebied van technologie. Daarnaast is hij trainer, public speaker en gastdocent.


  Recensie:
  NBD Biblion
  J. de Waal 24-02-2021
  'Druk is in grijstinten, met extra tips en opmerkingen in de kantlijn, register en uitgebreide inhoudsopgave. Geschikt voor iedere Zoom-gebruiker. Er zijn nog weinig boeken over Zoom. Op internet zijn genoeg korte handleidingen te vinden maar dit boek gaat een stuk verder. Het boek is ook beslist geen beginnershandleiding.'

  Extra informatie:
  Voor Dummies
  Paperback / softback
  352 pagina's
  Met illustraties
  December 2020
  654 gram
  242 x 171 x 23 mm
  EAN: 9789045357409
  Voor Dummies

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen