Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Petra Hiemstra,Ministeries voor de Nieuwe Tijd
  • Petra Hiemstra,Ministeries voor de Nieuwe Tijd
Petra Hiemstra,Ministeries voor de Nieuwe Tijd
Ministeries voor de Nieuwe Tijd
Een publiek pleidooi voor een stille, schone, sociale, solidaire en circulaire samenleving als basis voor gezonde generaties
Haagse Hoogvliegers 1
€ 25.00
Levertijd: 5 tot 7 werkdagen


Het coronavirus heeft de wereld op zijn kop gezet, niemand die eraan ontkomt. Te midden van ontreddering hebben we kunnen ruiken aan schonere luchten en virtuele bijeenkomsten. Een weg terug is er niet, maar welk pad ligt nu voor ons? Dit boek geeft een verzameling van doordachte en speelse vooruitzichten, met een heldere rode draad: jij.

Deskundigen uit alle hoeken van de samenleving laten zien hoe we die vooruitzichten kunnen realiseren, met nieuwe ministeries die passen bij de behoeften van nu en verder gaan dan de wereld van overmorgen. Ministeries die op het eerste gezicht verschillend lijken, maar veel met elkaar gemeen hebben. Door oog en oor te hebben voor elkaar, door veel meer open te staan voor de menselijke maat en onze innerlijke waarden bewust te omarmen, zijn we in staat het samen te rooien.

De voorstellen in Ministeries voor de Nieuwe Tijd zijn concreet en haalbaar. Door te investeren in zaken die dichtbij onszelf liggen, verdwijnen schadeposten die anders ‘vanzelf ’ zouden ontstaan. En de menselijke winst is onbetaalbaar! Dit boek biedt handelingsperspectief voor iedereen. Een must voor jou dus!

Over de auteur:
Petra Hiemstra (1975) is loopbaan- en carrièrecoach van professionals die op zoek zijn naar verdere innerlijke groei, focus en reflectie. Petra is een verbinder van het eerste uur, zoals ze ook met de interviews in dit boek laat zien: ‘Ik geloof dat juist de mensen die veel geven, ook zelf regelmatig inspiratie en “voeding voor de ziel” verdienen.’


Extra informatie:
Haagse Hoogvliegers 1
Paperback / softback
216 pagina's
Met illustraties
December 2020
568 gram
242 x 172 x 21 mm
EAN: 9789083103600
Haagse Hoogvliegers

Levertijd: 5 tot 7 werkdagen