Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België
Tijdens onze vakantieperiode van 15 juli t/m 21 augustus zijn we telefonisch minder goed bereikbaar. We verzoeken u om zoveel mogelijk uw vragen via email te stellen.
Natuurlijk worden uw orders wel verzonden, en is onze winkel gewoon geopend. Wij wensen u een fijne vakantie toe.

  • Peter Wolfhagen,Handboek bouw jouw leefstijlplan
  • Peter Wolfhagen,Handboek bouw jouw leefstijlplan
Peter Wolfhagen,Handboek bouw jouw leefstijlplan
Handboek bouw jouw leefstijlplan
voor sport, health en fitness professionals
€ 29.95
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenHet beginnen met gezondheidsgedrag is gemiddeld genomen al niet eenvoudig, maar het langdurig volhouden is helemaal lastig. Het gaat dan om gedragingen als (voldoende) bewegen, trainen, (gezond) eten,(beperkt) zitten, enzovoort.
Dit boekje geeft inzicht en biedt handvatten om jouw klanten op leefstijl te coachen en te begeleiden. Een zestal leefstijlfactoren zal aan de orde komen en voor elke factor worden in ruime mate praktische tips gegeven. Veel van die tips kunnen bij meerdere leefstijlfactoren gebruikt worden. Het is immers allemaal gezondheidsgedrag. Wees dus creatief en gebruik alle informatie in dit boekje om jezelf te bekwamen om voor iedereen een passend leefstijlplan te bouwen en je klanten te helpen naar een gezondere leefstijl.
Dit boek is bedoeld voor personal trainers, fysiotherapeuten, sportcoaches, en ieder ander die zijn klanten breder wil coachen op leefstijlfactoren.


Extra informatie:

Hardback
124 pagina's
Met illustraties
Juni 2017
359 gram
218 x 145 x 14 mm
EAN: 9789082511079
BlackBoxPublishers

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen