Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Peter Tremayne,De gekwelde abt
  • Peter Tremayne,De gekwelde abt
Peter Tremayne,De gekwelde abt
Zuster Fidelma 11 De Gekwelde abt
keltisch misdaadmysterie
€ 17.95

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


Fidelma en haar Saksische kameraad Eadulf hebben in Canterbury hun besprekingen met de aartsbisschop afgerond en staan op het punt terug te keren naar Ierland, als Eadulf een merkwaardig verzoek krijgt van broeder Botulf, een oude vriend. Deze vraagt hen beslist vóór het begin van het oude heidense midwinterfeest naar Aldreds abdij te komen. Gehinderd door zware sneeuwstormen doen ze hun uiterste best Botulf op tijd te bereiken, maar als ze in de abdij arriveren ontdekken ze dat ze te laat zijn: Eadulfs vriend is vermoord!
Maar er blijkt meer aan de hand te zijn in de abdij. In de kloostergangen is al diverse keren de geest van een jonge vrouw waargenomen… een spook dat sterk lijkt op de gestorven vrouw van abt Cild. Ondanks de kwaadaardige sfeer in de abdij besluit Fidelma op onderzoek uit te gaan.


De Fidelma-reeks van Peter Tremayne verschijnt inmiddels in zeventien talen! Het grote internationale succes van deze reeks (wereldwijd al meer dan 3 miljoen exemplaren verkocht) blijkt wel uit het feit dat er een bloeiende internationale Zuster Fidelma-fanclub bestaat, die sinds 2006 zelfs een tweejaarlijks weekend organiseert in Fidelma’s ‘woonplaats’, de Ierse stad Cashel; de volgende bijeenkomst vindt plaats in september 2010). Ook in het Nederlands taalgebied krijgt deze reeks thrillers steeds meer aanhangers; diverse delen moesten inmiddels al herdrukt worden.

Extra informatie:
Zuster Fidelma 11
Paperback / softback
283 pagina's
Oktober 2009
437 gram
215 x 141 x 27 mm
EAN: 9789086060214
De Leeskamer

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen