Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Peter Decuypere,We love events
  • Peter Decuypere,We love events
Peter Decuypere,We love events
We love events (nieuwe editie)
Een gedurfde kijk op marketing
€ 39.99

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Ik hoop uit de grond van mijn hart dat het coronavirus compleet achterhaald nieuws is wanneer je dit leest. Maar bij de herdruk, geactualiseerd in de zomer van 2020, was corona niet alleen the talk of the town maar zelfs the talk of the world, en zeker ook the talk of the events world.


Moeilijke tijden brengen gelukkig ook creatieve ideeën. Awakenings, WOO HAH!, Tomorrowland, Max Verstappen, Andrea Bocelli, Nick Cave, Lady Gaga, Travis Scott en zelfs Donald Trump tonen ons de virtuele weg. De ene al succesvoller en straffer dan de andere, maar zeker allemaal inspirerend voor elke eventmanager en eventmarketeer.


Naast het toegevoegde deel dat specifiek gaat over events in tijden van corona, toon ik in dit boek hoe je van het conversatie-event een succesvol en waardevol event maakt. Vanuit mijn ervaring en aan de hand van onderbouwde marketinginzichten breng ik gevatte analyses van I Love Techno, League of Legends, Tomorrowland, Couleur Café, Music for Life en talrijke andere herkenbare cases.


 


Extra informatie:

Paperback / softback
398 pagina's
December 2020
804 gram
240 x 170 x 25 mm
EAN: 9789401473941
LANNOO CAMPUS

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen