Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Peter DeWillis,Het vergeten koninkrijk
  • Peter DeWillis,Het vergeten koninkrijk
Peter DeWillis,Het vergeten koninkrijk
Het vergeten koninkrijk
De boeken van Terra Fabula 1
€ 18.95
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


Londen 1897

Op oudejaarsavond krijgen Martha en William het verschrikkelijke bericht dat ze hun ouders nooit meer zullen zien. Hun schip is tijdens een hoogst geheime expeditie op zee vergaan.

Dan staan onaangekondigd twee nogal excentrieke dames voor de deur die beweren dat zij de tantes van William en Martha zijn. Ze nemen de kinderen mee om voor hen te zorgen, ver weg van hun veilige wereld in Londen.

Tijdens het verblijf bij de tantes komen de kinderen de ware toedracht te weten over het verlies van hun ouders en ontdekken ze dat de bloedlijn van hun familie teruggaat naar een wonderlijk verleden.

William en Martha zijn de erfgenamen van een magisch koninkrijk en zij zijn de enigen die dit rijk kunnen redden van de ondergang. Ze volgen het spoor van hun ouders en belanden in een strijd waarin elk sprookje dat ooit is geschreven voor altijd verloren kan gaan en zal worden vergeten.

Een onvoorstelbaar avontuur begint en ze verdwalen in een wereld vol gevaren, raadsels en geheimen die nog nooit door iemand is beschreven.


Extra informatie:
De boeken van Terra Fabula 1
Paperback / softback
Februari 2016
380 gram
210 x 135 x 25 mm
EAN: 9789463080361
Zilverbron

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen