Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Pearl Shihab,Zorgvuldig rekenen
  • Pearl Shihab,Zorgvuldig rekenen
Pearl Shihab,Zorgvuldig rekenen
Zorgvuldig rekenen
€ 38.95
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenZorgvuldig rekenen is een basisboek rekenen voor de gezondheidszorg. In de eerste hoofdstukken komen de algemene rekenvaardigheden aan bod. Vervolgens wordt ingegaan op specifieke verpleegkundige berekeningen, zoals het bepalen van doseringen, concentraties en verhoudingen.

Het boek is geschikt voor diverse instapniveaus. Aan de hand van een korte begintoets bij elk onderwerp kun je vaststellen in welke mate je de materie beheerst. Nadat je de theorie hebt gelezen en oefeningen hebt gemaakt, kun je een eindtoets maken en je oplossingen controleren met behulp van de antwoorden achterin. Door deze opzet is dit boek ideaal voor zelfstudie.

Zorgvuldig rekenen is geschreven voor studenten in de gezondheidszorg, met name voor verpleegkundeopleidingen.

Pearl Shihab is voormalig docent aan de European Institute of Health and Medical Sciences van de University of Surrey. De Nederlandstalige bewerking is verzorgd door Erik Jansen en Albert Pranger. Zij zijn allebei verpleegkundige, verplegingswetenschapper en docent op de Academie voor Verpleegkunde aan de Hanzehogeschool Groningen.Extra informatie:

Paperback / softback
Met illustraties
Oktober 2021
417 gram
241 x 172 x 16 mm
EAN: 9789043040457
Pearson Benelux B.V.

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen