Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Paula Hijne,Evenwicht in uitvoering
  • Paula Hijne,Evenwicht in uitvoering
Paula Hijne,Evenwicht in uitvoering
Evenwicht in uitvoering
Hoe ons evenwicht werkt
€ 34.95
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


Ongetwijfeld ken je het gevoel in je hoofd en lichaam als je opstaat uit bed, de trap oploopt, ergens over struikelt, tegen de wind in wandelt, in een auto zit die optrekt, een bal opvangt, op een boot zit. Al heel vroeg in je leven heb je geleerd om te lopen, rennen, springen, kruipen, klimmen, fietsen, draaien, duikelen, vallen en opstaan.

De één vindt het heerlijk om te bewegen en zoekt grotere uitdagingen op. De ander beweegt te weinig, omdat het niet zo makkelijk gaat. Sommige mensen worden zelfs ziek van bepaalde bewegingen. Het zijn sensaties die mogelijk zijn door de werking van je evenwicht. Wat is het evenwicht eigenlijk? Waar zit het, hoe ziet het eruit, hoe werkt het?

Het is een ingewikkeld verhaal over heel kleine organen waardoor je de weg kunt kwijt raken en waarvan je duizelig kunt worden. Als je eenmaal weet hoe wij ons in evenwicht houden, ga je ontdekken hoe ingenieus het evenwichtssysteem in elkaar zit en hoe problematisch het kan zijn als het (even) niet meer goed werkt.

Evenwicht in uitvoering
Een kwestie van vallen, opstaan en weer doorgaan.

Paula Hijne is HoorCoach. Zij begeleidt mensen met gehoorverlies, tinnitus en Ménière.
Ze geeft presentaties en workshops, is gastdocent en radiopresentator. In 2016 verscheen haar eerste boek, ‘Ménière in balans’.Extra informatie:

Hardback
292 pagina's
Met illustraties
Oktober 2020
945 gram
246 x 177 x 24 mm
EAN: 9789492528636
S2 Uitgevers

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen