Gratis verzending vanaf € 25
Wij verzenden naar Nederland en België

Paul Smit,Non-dualiteit voor managers
Non-dualiteit voor managers
een introductie
€ 15.90

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen


Alles in het universum verandert continu en de enige die daar problemen mee heeft is de mens. Of het nu om persoonlijke of zakelijke situaties gaat: we leggen ons vaak maar moeilijk neer bij zaken die anders gaan dan gepland. Hoe komt het dat we zoveel moeite hebben om met veranderingen om te gaan? 

Veel mensen leven met het piekerverstand, met een soort ‘Muppets’ in je hoofd die constant bezig zijn met kwebbelen, oordelen, verzet, problemen. Zij reageren op iedere situatie vanuit angst, en voeden voortdurend onze twijfel over hoe het leven zou moeten zijn, met veel stress als gevolg. 

Non-dualiteit laat zien dat wanneer ons piekerverstand en onze controlezucht verminderen, ons leven natuurlijker, spontaner, creatiever en moeitelozer wordt. Non-dualiteit is de filosofie waarmee Albert Einstein, Ramana Maharshi, William Shakespeare, maar ook comedian Bill Hicks zich bezig hielden; vandaag de dag zijn acteur Jim Carrey en auteur Eckhart Tolle bekende non-dualisten.

Dit boek is een introductie voor ondernemers en leiders tot deze radicale en tevens bevrijdende filosofie. Vanuit non-dualistisch perspectief wordt gekeken naar authentiek leiderschap, ondernemerschap en verbinding. Het geeft niet alleen inzichten in hoe we zelf in het leven kunnen staan, maar ook handreikingen hoe we mensen kunnen stimuleren om te werken vanuit vertrouwen, passie en plezier. 

Paul Smit is trainer, cabaretier, filosoof, moderator van het World Café; hij spreekt veelvuldig tijdens zakelijke bijeenkomsten van organisaties.

Gebonden,

Extra informatie:

Hardback
112 pagina's
Met illustraties
Februari 2011
224 gram
208 x 132 x 15 mm
EAN: 9789077228760
Samsara Uitgeverij b.v.

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen