Gratis verzending vanaf € 25
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Paul Nowee,Een amulet voor Arendsoog
  • Paul Nowee,Een amulet voor Arendsoog
Paul Nowee,Een amulet voor Arendsoog
Een amulet voor Arendsoog
€ 16.99

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen

"Tijdens de bruiloft van de dochter van Mister Hemdon, een oude vriend van de Stanhope`s, gebeurt iets vreemds. De bruidegom wordt bewusteloos gevonden. Er wordt meteen nagekeken of er niets ontbreekt in het huis, maar het enige dat mist is een vreemdsoortig amulet. Mister Hemdon heeft deze van zijn vroegere voorman gekregen. Arendsoog en Witte Veder besluiten een nader onderzoek in te stellen.
Aangekomen bij Dick, de ""schenker"" van het amulet, blijkt dat deze hem heeft gekregen in een saloon. Als grap heeft hij hem toen aan zijn vroegere baas gegeven. Een dag later kwam de man van wie hij hem had gekregen echter weer terug, en vroeg of hij de amulet terug kon kopen. Dick verteld hem dat dat niet kan, omdat hij hm al weggegeven heeft...
Arendsoog en Witte Veder worden steeds nieuwsgieriger naar het amulet en welk geheim er achter schuilt. Zo krijgt hij te maken met Dikke Lubby, een oude goudzoeker, een zekere François en een bende schurken die werkelijk nergens voor terugdeinst. Maar wat hebben deze mensen met de amulet te maken? En wat is het geheim dat het amulet zo kostbaar maakt? Je leest het allemaal in deze spannende Arendsoog!"

Extra informatie:
Arendsoog 30
Paperback / softback
160 pagina's
Februari 2015
162 gram
200 x 130 x 11 mm
EAN: 9789049910303
Pantheon

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen