Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Patrick van den Hanenberg,Klein theater, groot hart
  • Patrick van den Hanenberg,Klein theater, groot hart
Patrick van den Hanenberg,Klein theater, groot hart
Klein theater, groot hart
Een ode aan het kleine theater in Nederland
€ 19.99
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenGeen enkele artiest is zijn loopbaan begonnen in Koninklijk Theater Carré. Vrijwel elke muzikant of cabaretier heeft een lange tocht langs kleine theaters door het hele land achter de rug, waar hij de finesses van het podiumvak in de vingers kreeg. Nederland kent honderden kleine podia in verbouwde fabrieken, afgedankte ziekenhuizen, jeugdhonken, leegstaande boeren schuren, cafés, kerken waar te weinig gelovigen voor te vinden zijn en huiskamers.

Patrick van den Hanenberg fietste door Nederland langs deze kleine theaters en sprak in de twaalf provincies met de mannen en vrouwen achter deze culturele vrijplaatsen, die ook vaak een belangrijke sociale ontmoetingsplek zijn in de wijk of het dorp.

In Klein theater, groot hart komen ook de artiesten aan het woord die hun succesvolle loopbaan te danken hebben aan het enthousiasme en vertrouwen van de steunpilaren van het theaterleven. Ja, want ook de carrière van Herman Finkers, Sanne Wallis de Vries, Stef Bos, Ellen ten Damme en Bert Visscher is niet in Carré begonnen.


Extra informatie:

Hardback
256 pagina's
Met illustraties
November 2021
807 gram
248 x 178 x 26 mm
EAN: 9789047629177
Rubinstein Publishing BV

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen