Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  Patrick van Gils,Effectief pitchen en presenteren
  Effectief pitchen en presenteren
  Hoe pak je overtuigend jouw podium?
  € 24.95
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen  Een overtuigende pitch of presentatie geven is een belangrijke basisvaardigheid voor studenten en (young) professionals. In dit boek presenteert Patrick van Gils een methode om je pitch- en presentatievaardigheden te ontwikkelen en versterken. Dat begint met jezelf te durven laten zien en horen. Alleen dan kun je jezelf en jouw ideeën aan een ander ‘verkopen’.

  In tien praktische hoofdstukken laat de auteur zien hoe je in kleine én grote groepen een korte of lange pitch of presentatie met impact kunt geven, zowel offline als online. Elk hoofdstuk biedt direct toepasbare kennis en oefeningen.

  Op de website bij het boek vind je video’s, inspiratietools en meer achtergrondinformatie. Deze uitgave ondersteunt studenten en (young) professionals bij het ontwikkelen van professionele vaardigheden. Succesvolle professionals voelen zich verantwoordelijk voor hun leerproces en activiteiten, zijn proactief en leren voortdurend van en met de mensen in hun omgeving. Deze skills helpen om doelen te realiseren en vruchtbare relaties aan te gaan.

  Patrick van Gils is dé #1 pitch- & presentatie- en personal branding-expert van Nederland. Hij was meer dan twintig jaar succesvol in de marketingcommunicatie en woordvoerder van A-merk-bedrijven zoals McDonald’s, Studio100 en Makro. In 2014 richtte hij zijn bedrijf TOPpresentaties op. Inmiddels is hij veelgevraagd spreker, trainer en coach. 100.000 uur praktijkervaring komt samen in 1 boek: ‘Effectief pitchen en presenteren’.
  Extra informatie:

  Paperback / softback
  128 pagina's
  Met illustraties
  April 2022
  229 gram
  224 x 152 x 9 mm
  EAN: 9789024441082
  Boom

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen