Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Patrick Mackaaij,Pas op je passwords
  • Patrick Mackaaij,Pas op je passwords
Patrick Mackaaij,Pas op je passwords
Pas op je passwords
Bescherm jezelf met goede wachtwoorden
€ 14.99
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in HeerenveenUit onderzoek blijkt dat 40% van de mensen slechts twee tot vier verschillende wachtwoorden gebruikt. 10% gebruikt zelfs maar één wachtwoord voor álle accounts. Bijna de helft van de mensen wijzigt het wachtwoord niet eens als het gehackt is.
Als je wachtwoord dan op straat komt te liggen, is het kinderspel voor een crimineel om zich op meerdere plekken als jou voor te doen. Daarmee geef je criminelen de kans vrienden en familie te beduvelen. En je brengt je bedrijf in gevaar - meer dan 80% van de datalekken zijn terug te voeren naar wachtwoorden zie zwak of hergebruikt zijn.
Al jaren zijn er geluiden dat wachtwoorden binnenkort verleden tijd zijn. Wachtwoorden zijn echter goed ingeburgerd en blijven nog wel even. Je kunt beter orde op zaken stellen en je digitale weerbaarheid vergroten.
De oplossing is al jaren onder handbereik: het is tijd om een wachtwoordmanager te omarmen. Als je eenmaal een wachtwoordmanager gebruikt is het minder werk én veiliger dan andere werkwijzen om wachtwoorden te onthouden.
Dit boek geeft je achtergrondinformatie over het waarom van een wachtwoordmanager. Inloggen op een wachtwoordmanager is zo gebeurd. Zeker op een smartphone, tablet of moderne computer waar je kunt inloggen met een vingerafdruk of gezichtsherkenning.
Als je al overtuigd bent van het nut van een wachtwoordmanager kun je direct door naar de hoofdstukken over de installatie en het gebruik van Bitwarden.


Extra informatie:

Paperback / softback
112 pagina's
November 2019
190 gram
210 x 148 x 8 mm
EAN: 9789463561471
Van Duuren Informatica

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen