Welkom op onze vernieuwde site. | i.v.m. de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging 1 tot 2 werkdagen langer duren.

  • Pat Manley,Klussen aan je boot
  • Pat Manley,Klussen aan je boot
Pat Manley,Klussen aan je boot
Klussen aan je boot
werkboek voor bootonderhoud
€ 26.99

Bij u in huis op: vrijdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel

'Klussen aan je boot' is hét werkboek voor bootonderhoud en helpt je op weg bij tientallen veelvoorkomende klussen aan boord.

Klussen aan je boot
Welke booteigenaar is nog nooit geconfronteerd geweest met een verstopt boordtoilet of een vastgeroeste afsluiter? Dit boek helpt je op weg bij tientallen veelvoorkomende klussen aan boord. Stap voor stap en met heldere foto's legt de auteur uit hoe de klus aangepakt moet worden. Bij elk onderwerp wordt aangegeven wat het probleem is, wanneer en hoe je het aanpakt en welk gereedschap nodig is. Ook staat steeds de moeilijkheidsgraad vermeld. 'Klussen aan je boot' is hét werkboek voor bootonderhoud.

Pat Manley
Pat Manley is een van de vaste medewerkers van het tijdschrift 'Practical Boat Owner'. Vertaler en bewerker Olav Cox is wereldzeiler, keurmeester en auteur van de 'Vaarwijzer Het Deltagebied' en 'Ritme van de oceaan'.Nederlands Paperback 9789064106545 Druk: 1 maart 2018 174 pagina's

Extra informatie:

Paperback / softback
174 pagina's
Met illustraties
Maart 2018
478 gram
231 x 196 x 12 mm
EAN: 9789064106545
Hollandia

Bij u in huis op: vrijdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel