Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Pam Smits,De kleine huishoudtips voor Dummies
  • Pam Smits,De kleine huishoudtips voor Dummies
Pam Smits,De kleine huishoudtips voor Dummies
De kleine huishoudtips voor Dummies
Voor Dummies
€ 9.99
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Dit artikel is aanwezig in onze winkel


`De kleine Huishoudtips voor Dummies` staat boordevol praktische tips waarmee je woonomgeving er weer spic en span uitziet. Vlekken verwijder je in een vloek en een zucht en het bewaren van voedsel kent geen geheimen meer voor je. Ook je auto, gewenste en ongewenste huisdieren en het organiseren van een feestje komen aan bod. Met dit boekje heb je de oplossing voor vele huishoudvraagstukken onder handbereik.

Pam Smits werd geboren als sloddervos, maar haar loopbaan in de horeca en de massagewereld dwong haar vanuit een opgeruimder en hygiënischer perspectief te gaan werken. De opgedane kennis deelt ze graag met jou in dit boekje.Recensie:
NBD Biblion
D.M. van Helden-Pol 18-10-2017
'De kleine huishoudtips voor dummies / Pam Smits. - Amersfoort: BBNC uitgevers, 2017. - pagina`s : illustraties; 17 cm. Dit boekje, bescheiden van omvang, bevat een bloemlezing aan handreikingen voor het simpel, goedkoop en doeltreffend oplossen van allerlei dagelijkse en incidentele vragen en problemen van huishoudelijke activiteiten in en om het huis: Daarnaast biedt de inhoud concrete stap-voor-staphandleidingen voor diverse huishoudelijke taken. Deze informatie betreft o.a.: organiseren, schoonmaken, keuken en voeding, wasverzorging, vlekken verwijderen, de buitenboel en de auto, huisdieren, ongedierte en feestjes organiseren. Dit geheel wordt heel duidelijk en overzichtelijk gepresenteerd door een eenvoudige en `doe-gerichte` tekst in korte alinea`s met vetgedrukte titels; pictogrammen met betrekking tot accenten op speciale aandachtspunten, extra informatie en veiligheid. Verder geven handige lijsten en opsommingen inzicht en overzicht. Per hoofdstuk is er een korte samenvatting en een introductie. Handige, verrassende en gemakkelijk raadpleegbare vraagbaak, zowel voor beginners (studenten) als voor mensen met ervaring. '

Extra informatie:
Voor Dummies
Paperback / softback
Met illustraties
Juli 2017
134 gram
165 x 116 x 10 mm
EAN: 9789045353838
Voor Dummies

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Dit artikel is aanwezig in onze winkel