Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • P. Wagenaar,Samen genieten
  • P. Wagenaar,Samen genieten
P. Wagenaar,Samen genieten
Samen genieten
Gids voor groei in je seksuele relatie
€ 21.99

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Uit onderzoek blijkt dat seksualiteit voor een belangrijk deel de kwaliteit van een relatie bepaalt. Een goede seksuele relatie in een huwelijk is daarom belangrijker dan veel mensen denken. Maar wat is een goede seksuele relatie en wat kun je daar als man en vrouw aan doen?


Dit boek beschrijft op open en eerlijke wijze hoe seksualiteit zich ontwikkelt bij een christelijk echtpaar in de loop van hun huwelijksleven, en hoe het kan worden verbeterd. Daarbij komen veel zaken aan de orde. Wat verwachten mensen stellen die geslachtsgemeenschap uitstellen tot na de dag van hun huwelijkssluiting? Wat als die verwachtingen niet uitkomen?

Seks is niet iets vanzelfsprekends maar iets dat je moet leren. Wat valt er dan te leren? Hoe kan het beter, hoe kunnen weerstanden worden overwonnen, hoe krijgen man en vrouw een realistisch beeld van hun eigen seksualiteit en van die van hun partner? De Bijbel waarschuwt uitdrukkelijk tegen buitenechtelijke seksualiteit. Maar hoe slagen man en vrouw erin hun seksuele relatie spannend te houden? En kan er nog sprake zijn van een seksueel genieten van elkaar op oudere leeftijd?

Met de bespreking van al deze vragen en andere wil dit boek een gids zijn voor echtparen die samen zoeken naar een goede seksuele relatie.
 

Extra informatie:

Paperback / softback
199 pagina's
September 2006
312 gram
225 x 145 x 18 mm
EAN: 9789023909880
KokBoekencentrum Non-Fictie

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen