Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

  • Nicole Koman,De ontdekking van mijn andere geschiedenis
  • Nicole Koman,De ontdekking van mijn andere geschiedenis
Nicole Koman,De ontdekking van mijn andere geschiedenis
De ontdekking van mijn andere geschiedenis
Kind uit een verzwegen generatie
€ 19.95
24 Bij u in huis op: woensdag
Bestel vóór: 21:00
Niet meer zwijgen. Je muur afbreken en je geschiedenis onder ogen zien. Een intensieve, verwarrende en emotionele zoektocht. Een zoektocht naar oorspronkelijke familie, naar de invloed van adoptie op je leven en op het leven van je kinderen.

Geen eenzijdig verhaal, maar een verhaal geschreven uit verschillende perspectieven. Het perspectief van geadopteerde door de jaren heen, van adoptieouders, van de biologische moeder en van de maatschappelijk werksters. Gebruik makend van de soms onthutsende verslagen teruggevonden in dossiers.


“Voor adoptieouders en geadopteerden is het een waardevol en gemakkelijk leesbaar boek, dat je in een ruk uit wilt lezen.”

Prof. Dr. René A.C. Hoksbergen
Adoptiespecialist

Nicole Koman, Geboren in Amsterdam in 1963, zeven jaar nadat adoptie per wet in Nederland geregeld werd. Werd geadopteerd na ruim een half jaar in een kindertehuis.

Zij studeerde Ontwikkelingspsychologie en koos vervolgens voor het werken met gezinnen. Eerst in de klinische psychiatrische gezinsbehandeling en momenteel werkzaam als IMH-generalist. Doel in haar werk is samen met ouders op zoek gaan en hen helpen de relatie tussen ouder en kind te leren begrijpen.Extra informatie:

Paperback / softback
239 pagina's
Met illustraties
Januari 2023
307 gram
211 x 131 x 22 mm
EAN: 9789464629002
Uitgeverij Aspekt B.V.

24 Bij u in huis op: woensdag
Bestel vóór: 21:00