Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Nicola Moriarty,In vrije val
  • Nicola Moriarty,In vrije val
Nicola Moriarty,In vrije val
In vrije val
€ 7.99
Bij u in huis op: zaterdag
Bestel vóór: 21:00Evelyn reageert op het nieuws dat haar zoon overleden is door winkeldiefstal te plegen (één keer maar), een zondebok te zoeken (zijn verloofde Belle, natuurlijk), en een parachutesprong te gaan maken (dat leek heel logisch, op het moment zelf).
Belle is er ondertussen van overtuigd dat Andy’s dood háár schuld is (het helpt ook niet dat zijn moeder dat op de begrafenis luidkeels verkondigde), en dat hij haar boodschappen stuurt van gene zijde (want hoe verklaart ze anders de mysterieuze manier waarop klusjes in en rond het huis opeens gedaan worden).
De twee vrouwen proberen ieder voor zich weer vaste grond onder hun voeten te vinden. Maar terwijl Evelyn in vrije val eindelijk onderkent dat haar gedrag richting Belle geen schoonheidsprijs verdient, gooit Andy’s laatste geschenk Belle’s leven opnieuw ondersteboven…

Nicola Moriarty heeft naast ‘In vrije val’ ook de spannende roman ‘De vijfde brief’ geschreven. Deze zus van Liane Moriarty bewijst dat het schrijverstalent in de familie zit!
‘Een heel fijn boek, vijf sterren.’ Telegraaf VROUW


Extra informatie:

Paperback / softback
320 pagina's
Maart 2019
301 gram
200 x 125 x 25 mm
EAN: 9789026148477
De Fontein Romans & Spanning

Bij u in huis op: zaterdag
Bestel vóór: 21:00