Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Nicola Graimes,365 koolhydraatarme recepten
  • Nicola Graimes,365 koolhydraatarme recepten
Nicola Graimes,365 koolhydraatarme recepten
365 koolhydraatarme gerechten
€ 15.00

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Dit boek is een onmisbaar naslagwerk voor iedereen die graag wil afvallen of een gezond gewicht wil behouden door minder koolhydraten te eten. Als u denkt dat een voedingspatroon met weinig koolhydraten inhoudt dat u grote hoeveelheden ongezond, vet voedsel kunt eten, dan vergist u zich!
Het gaat erom dat u de juiste soort koolhydraten eet, met goede bronnen van eiwitten en vet erbij. Een overdaad aan bewerkte voedingsmiddelen kan leiden tot overmatige insulineproductie en sterke schommelingen in de bloedsuikerspiegel. Hierdoor krijgt u last van pieken en dalen in uw energiepeil, trek in zoetigheid en een knagend hongergevoel. Als u zich richt op koolhydraten uit onbewerkte voedingsmiddelen en deze in de juiste hoeveelheden eet, houdt u uw bloedsuikerspiegel stabiel, heeft u veel meer energie en krijgt u minder snel honger. Dit zijn allemaal essentiële factoren om met succes gewicht te verliezen en slank te blijven.
Dit boek biedt u 365 heerlijke, trendy recepten en een verantwoorde leidraad om elke dag van het jaar koolhydraatarm te eten.

Extra informatie:

Paperback / softback
216 pagina's
Met illustraties
Juli 2005
720 gram
294 x 168 x 16 mm
EAN: 9789059203051
Veltman Uitgevers B.V.

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen