Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  Nelleke Koot,Goedgeletterd
  Goedgeletterd
  leesboek alfabetisering An & Daan
  € 12.95
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


  Lezen is leuk! Vroeg of laat leert iedereen lezen, de één wat sneller en makkelijker dan de ander. Begrijpen wat je leest is hierbij van groot belang. Door veel te oefenen krijg je meer woordenschat, ga je vlotter lezen en wordt het lezen steeds leuker. Met het Leesboek An en Daan kunnen Alfa-NT2-cursisten hun leesvaardigheid oefenen.

  Leesboek An en Daan bestaat uit zestien hoofdstukken met herkenbare thema’s zoals kennismaken, school, tijd, familie, kleding, het weer en de seizoenen, boodschappen doen en gezondheid. In elk opvolgend hoofdstuk worden steeds meer letters en klanken gebruikt en worden de teksten langer en complexer. Het niveau loopt van: op weg naar Alfa A, via Alfa B naar Alfa C. Cursisten kunnen het leesboek ook thuis zelfstandig lezen.

  Voor docenten is er een korte instructie over hoe ze het leesboek kunnen inzetten in de lessen.

  Leesboek An en Daan is geschreven voor Alfa-NT2-cursisten die voor lezen op weg zijn naar Alfa C. Het kan worden ingezet om leesmeters te maken en het tempo-lezen te oefenen. Het boek sluit aan op leerboek Goedgeletterd maar kan naast elke alfabetiseringscursus worden gebruikt zodra de klankzuivere letters bekend zijn.

  Nelleke Koot heeft 25 jaar ervaring bij het Friesland College als NT2-docent, docent Nederlands, coach en ontwikkelaar. Eerder schreef zij onder meer Werk en Taal, Bagage en Goedgeletterd.


  Extra informatie:

  96 pagina's
  Mei 2021
  197 gram
  241 x 169 x 7 mm
  EAN: 9789046907948
  Coutinho

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen