Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Nathalie Kriek,De Tarot in het Kort
  • Nathalie Kriek,De Tarot in het Kort
Nathalie Kriek,De Tarot in het Kort
De Tarot in het Kort
Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?
€ 12.95
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenKan iedereen de tarot leren?
Het antwoord is net als dit boekje kort en bondig: ja!
De Tarot in het Kort is een korte, laagdrempelige en uiterst toegankelijketarotcursus die de betekenissen van alle 78 tarot kaarten op een voor iedereenbegrijpelijke wijze uitlegt. Middels handige ezelsbruggetjes leer je met gemak debasisbetekenissen van de tarot uit je hoofd en krijg je direct meer inzicht
in het heden, het verleden en de toekomst. Vanwege het gebruik van helderekorte zinnen is dit boek tevens geschikt voor mensen met ADHD, ADD, dyslexieen jongeren vanaf ca. 13 jaar. Het motto van de schrijfster luidt: waarom moeilijkdoen als het makkelijk kan?
Dit boek is geschreven door Nathalie Kriek die al sinds haar 15e jaar detarotkaarten legt en op deze leeftijd ook deze cursus ontwikkelde. Inmiddels is zij25 jaar werkzaam als professioneel tarotist. Kriek runt haar eigen tarotsalon waarzij consulten geeft en organiseert regelmatig tarotcursussen, tarotworkshops entarotparty’s. Daarnaast ontwerpt zij diverse online tarot kaartleggingen voorspirituele websites en schrijft ze regelmatig horoscopen, artikelen envoorspellingen voor de media.
Meer informatie vind je op
www.nathalie-kriek.nl


Extra informatie:

Paperback / softback
100 pagina's
Met illustraties
Mei 2021
269 gram
210 x 147 x 9 mm
EAN: 9789493226418
ProBook B.V.

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen