Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

  • NBG,Bijbel NBV21 Huisbijbel met DC
  • NBG,Bijbel NBV21 Huisbijbel met DC
NBG,Bijbel NBV21 Huisbijbel met DC
Bijbel NBV21 Huisbijbel met DC
€ 49.50
24 Bij u in huis op: dinsdag
Bestel vóór: 13:00

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in HeerenveenNBV21
De NBV21 combineert al het goede van de NBV met alles wat er nog beter kon. Het resultaat: een vertaling die vertrouwd voelt en als nieuw. Dit is dé bijbel voor de 21e eeuw. Beter, scherper en krachtiger dan de eerste versie uit 2004, mede dankzij reacties van duizenden bijbellezers. De NBV21 brengt je dicht bij de bron.

NBV21 huisbijbel
Dit is de huisbijbel met deuterocanonieke boeken in de NBV21, een stijlvolle editie met linnen rug. Geschikt voor dagelijks gebruik. Deze huisbijbel heeft een grotere letter dan de standaardeditie. Dit zorgt voor een prettige leeservaring bij dagelijks gebruik. De donkergrijze linnen rug zorgt ervoor dat deze editie natuurlijk oogt en dat de bijbel lang mooi blijft, juist als je hem vaak gebruikt. Want de Bijbel is een boek dat je leven lang mee zou mogen gaan.

Het bijzondere ontwerp van deze bijbel is meteen goed te zien. De titel is weergegeven in zilverfolie. Hierdoor krijgt het ontwerp een luxe en toegankelijke uitstraling. Op de voorkant van de Bijbel staan de eerste verzen van het bijbelboek Genesis, het eerste boek in de Bijbel, en op de achterkant staan verzen uit Openbaring, dat het laatste boek in de Bijbel is. Zo draagt de kaft niet alleen bladzijden, maar ook de inhoud van deze bijbel.

Het formaat van deze huisbijbel, 145 x 220 mm, is hetzelfde als het formaat van de standaardeditie. De bijbel is wel groter dan je gewend bent van bijvoorbeeld de standaardeditie van de NBV uit 2004. Veel bijbellezers hebben dit als wens aan ons meegegeven. Het verschil tussen de standaardeditie en de huisbijbel zit hem in de lettergrootte: de huisbijbel heeft een grotere letter. Hierdoor is deze editie erg geschikt om dagelijks uit (voor) te lezen.


Extra informatie:

Hardback
2100 pagina's
September 2021
1088 gram
228 x 158 x 44 mm
EAN: 9789089124043
Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap

24 Bij u in huis op: dinsdag
Bestel vóór: 13:00

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen