Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

  • NBG,Bijbel | NBV21 Compact Pastel
  • NBG,Bijbel | NBV21 Compact Pastel
NBG,Bijbel | NBV21 Compact Pastel
Bijbel | NBV21 Compact Pastel
NBV21
€ 52.50

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


NBV21 Compact Pastel

De NBV21 combineert al het goede van de NBV met alles wat er nog beter kon. Het resultaat: een vertaling die vertrouwd voelt en als nieuw. Dit is dé bijbel voor de 21e eeuw. Beter, scherper en krachtiger dan de eerste versie uit 2004, mede dankzij reacties van duizenden bijbellezers. De NBV21 brengt je dicht bij de bron. Koop nu jouw exemplaar!
NBV21 Compacte editie ? Pastel

Dit is de compacte editie van de NBV21, voor als je graag een klein formaat bijbel gebruikt. Het kleine formaat, 100 x 150 mm,  maakt dat je deze bijbel gemakkelijk meeneemt, naar de kerk of naar bijbelstudie. Deze pastel-variant heeft een zacht uiterlijk en geeft een zacht gevoel. De ton-sur-ton opbouw van de zachte pastelkleuren, het fijne materiaal, gecombineerd met de subtiele schittering van het folie, maakt van deze bijbel een prachtig sieraad. Deze editie wordt geleverd in een beschermend foedraal.
Duurzaamheid

Duurzaamheid is heel belangrijk geweest bij het ontwerpen en produceren van deze bijbel. De compacte editie van de NBV21 is duurzaam, niet alleen omdat hij lang meegaat en mooi ?oud? wordt, maar ook door de materialen die zijn gebruikt.

    De NBV21 wordt gedrukt op 30 grams FSC-papier dat in Finland geproduceerd is van Finse bomen.
    De NBV21 wordt gedrukt met inkt die op een verantwoorde manier wordt geproduceerd en verwerkt.
    Voor de productie van de NBV21 werken we samen met Royal Jongbloed in Heerenveen. Zij zijn als drukkerij gespecialiseerd in dundrukproducties. Vanuit hun expertise hebben zij onderzoek gedaan naar de praktische duurzaamheid van de gekozen materialen en hierover meegedacht. Omdat de bijbels in Nederland worden geproduceerd, beperken we zo het aantal transportbewegingen.
    De NBV21 Compact Pastel wordt geleverd in een foedraal, een luxe koker ? mooi en handig.


 


Extra informatie:
NBV21
Hardback
1500 pagina's
November 2021
410 gram
158 x 110 x 34 mm
EAN: 9789089124241
NBG

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen