Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • N. Dijkstra-Algra,Je bent begaafd
  • N. Dijkstra-Algra,Je bent begaafd
N. Dijkstra-Algra,Je bent begaafd
Je bent begaafd
Gaven van de Geest - je identiteit - je roeping en bestemming
€ 12.99

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


Jongeren zijn op zoek naar hun identiteit. Die identiteit heeft te maken met het 'nest' waar ze uit komen: het ouderlijk huis, de omgeving, de gemeente, de manier waarop ze opgroeien. Identiteit heeft ook met de Schepper te maken. Van Hem ontvangen we gaven en mogelijkheden. Wanneer het gaat over de gaven van de Geest is de vraag al snel: welke zijn dat en welke gaven heb ik?

Je bent begaafd is een werk- en gespreksboek voor jongeren. Het is een bewerking van Verscheidenheid van gaven, dat dezelfde thematiek behandelt, toegespitst op volwassenen. Wat zijn jouw gaven en hoe kun je die inzetten in de gemeente en daarbuiten? Om daar achter te komen, is in het boek als hulpmiddel een uitgebreide gaventest opgenomen.

Aan de orde komen achtereenvolgens:
Je bent uniek - verbondenheid met anderen - interesses - gaven / gaventest - stijl van werken leven uit de Bron.

Je bent begaafd is individueel te lezen, in te vullen en te overdenken. Maar beter en leuker is het met een groep te doen, zodat jongeren er ook over kunnen doorpraten en zo met elkaar ontdekken wat hun plek kan zijn.

De auteur:
Nynke Dijkstra-Algra werkt als toeruster voor pastoraat en gemeenteopbouw in de Samen op Weg-kerken, provincie Utrecht. Haar eerdere boek over de gaven van de Geest (Verscheidenheid van gaven) is al een paar keer herdrukt.

Extra informatie:

Paperback / softback
70 pagina's
Met illustraties
Januari 2003
159 gram
240 x 160 x 5 mm
EAN: 9789023913481
KokBoekencentrum Non-Fictie

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen