Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Monty Waldin,Het complete biodynamisch tuinieren
  • Monty Waldin,Het complete biodynamisch tuinieren
Monty Waldin,Het complete biodynamisch tuinieren
Het complete biodynamisch tuinieren
Teel en oogst in harmonie met de natuur en de kosmos
€ 25.00
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenHet complete biodynamisch tuinieren is een zeer rijk geïllustreerd en praktisch boek. Biologisch dynamisch tuinieren houdt, nog meer dan andere vormen van natuurlijk tuinieren, rekening met de cycli van de maan en de seizoenen.
Dit boek legt, op een nuchtere en praktische manier uit hoe de maanstanden en maanbanen van invloed zijn op de gewassen in je tuin, wat wortel- bloem- en bladdagen zijn, en laat zien hoe je de biodynamische methode kunt toepassen.
Stap-voor-stap wordt getoond hoe je de preparaten zelf kunt maken en toepassen, en voor 75! gewassen zijn alle ins- en outs uitgeschreven.

Monty Waldin is een bekroond auteur en programma maker. Hij schreef eerder succesvolle boeken over biodynamische wijnbouw. Het complete biodynamisch tuinieren is zijn eerste boek voor tuiniers.

Alma Huisken is culinair journalist, groenauteur, vertaler, bd-tuinier en bd-imker. Ze schreef succesvolle boeken las Met mest en vork, Groentje in de moestuin, Van het land en Dichterbij de bij. Ook dit boek, Het complete bio dynamisch tuinieren, heeft zij vlot leesbaar en met kennis van zaken vertaald.


Extra informatie:

254 pagina's
Met illustraties
April 2018
878 gram
242 x 199 x 26 mm
EAN: 9789062240357
Vonk Uitgevers – voorheen Jan van Arkel

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen