Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Monique Rosier,Monster & Mo
  • Monique Rosier,Monster & Mo
Monique Rosier,Monster & Mo
Monster & Mo
Nooit meer eetverslaafd
€ 27.50
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenDit boek richt zich tot iedereen wiens leven in beslag wordt genomen door eten en diëten. Van ‘die drie kilo’s’ die er ondanks Sonja maar niet van af willen tot de meest extreme vormen: anorexia en boulimia.
Monique beschrijft in haar persoonlijke relaas op een innemende, heldere, maar vooral confronterende en rauwe wijze hoe zij het monster in haarzelf heeft omarmd. Acht jaar lang wisselde ze boulimia af met anorexia, overeten, diëten en uithongeren.
Monique begon in de jaren tachtig een allesomvattende speurtocht naar de oplossing: zelfhulpgroepen en intense vormen van therapie in Nederland en Amerika legden de fundering. Een zoektocht naar paranormale geneeskunde en spirituele ontwikkeling bracht uiteindelijk alles samen en vormde de basis van haar herstel en huidige levenshouding.

Monique is al twintig jaar verlost uit haar ‘hel’. Haar ideeën staan loodrecht op die van de strategieën van dwang, voedselplannen en diëten. Het probleem van eetverslavingen breidt zich alarmerend en in allerlei vormen uit. Er is nog niet genoeg hulp en inzicht en er zijn nog maar bitter weinig blijvend positieve resultaten. Eetverslaving is misschien wel de ingewikkeldste verslaving die er is, met eten kun je immers niet stoppen.

Zeker ook voor de niet-(eet)verslaafden onder ons een boek met veel inzichten en (h)eerlijk herkenbaar om te lezen.
Een inspirerend boek met praktische informatie voor een dieetvrij leven.

Monique Rosier (1963) is actrice, zelfstandig therapeut en moeder van twee kinderen. Als ervaringsdeskundige weet zij maar al te goed dat het gevecht tegen jezelf uiteindelijk niet werkt. Zij ontdekte hoe je van je ergste vijand je vriend kunt maken en met haar ‘succesverhaal’ heeft zij de afgelopen jaren vele anderen kunnen inspireren.

Meer informatie op www.moniquerosier.com.


Extra informatie:

Hardback
251 pagina's
April 2020
740 gram
230 x 177 x 24 mm
EAN: 9789491748950
Cichorei

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen