Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  Misha Bell,Femme fatale-isch
  Femme fatale-isch
  € 24.99
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen  Mijn naam is Blue—zet hier maar een stemming-gerelateerde grap - en ik ben een femme fatale in opleiding. Mijn doel is om bij de CIA te gaan. Helaas heb ik een klein probleem met vogels, en het dichtste dat ik bij mijn droom ben gekomen is werken voor een overheidsinstantie die verontrustend up-to-speed is met ieders sexts, tirades in privé Facebook-groepen en geheime chocolade koekjes recepten van de familie.

  Ik weet dat ik een spionnen cliché ben, die agent die aan een bureau werkt, maar naar veldwerk hunkert. Ik heb echter een plan: ik ga in de geheime Hete Pokerclub infiltreren, waar ik een mysterieuze, sexy vreemdeling heb gespot waar ik van overtuigd ben dat hij een Russische spion is.

  En als ik binnen ben? Het enige wat ik moet doen is de vermeende spion verleiden zonder voor hem te vallen, zodat ik zijn ware identiteit kan onthullen en mijn femme fatale bonafides aan de CIA kan bewijzen. Ik verlies op het werk nooit mijn concentratie, dus dat zal een absoluut eitje voor me zijn. Oh, had ik al gezegd dat hij sexy is?

  Ik doe het voor mijn land, niet voor mijn eierstokken, ik zweer het.

  WAARSCHUWING: nu je dit hebt gelezen, zal je apparaat zichzelf in vijf seconden


  Extra informatie:

  Paperback / softback
  346 pagina's
  Augustus 2022
  418 gram
  215 x 135 x 20 mm
  EAN: 9789464651461
  Brave New Books

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen