Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Mirjam van der Vegt,Durf te leven
  • Mirjam van der Vegt,Durf te leven
Mirjam van der Vegt,Durf te leven
Durf te leven
vrij bewegen in een angstige wereld
€ 13.99

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Afgelopen zomer overleefde Mirjam van der Vegt samen met haar gezin een zwaar auto-ongeluk. Deze gebeurtenis confronteerde haar met haar eigen angsten én die van anderen. In dit boek neemt ze de lezer mee op een avontuurlijke reis van angst naar verlangen.

Vrijwel ieder mens leeft met angstgevoelens. Je bent misschien bang de boot te missen, je leven niet onder controle te hebben of er is de angst dat jij of een geliefde zomaar iets ergs kan overkomen. Iedere keer als een angstig scenario uitkomt, word je bevestigd in je vermoeden: het leven is onveilig. Het ontvankelijk leven als een kind lijkt daarom steeds moeilijker naarmate de jaren verstrijken. Op welke manier reageer je op crashes in je bestaan en kun je vrij bewegen? Hoe laat je de bijbelse waarheid `Wees niet bang` landen in je leven? Een inspirerend boekje met verrassende inzichten.

Mirjam van der Vegt is schrijver, spreker en trainer. Eerder verschenen van haar hand veelgeprezen romans (Schaduwvlucht, De laatste patiënt, De zomer van de vreemdeling) en het stilteboek Koester je hart met het bijbehorende werkboek Stille momenten. Recent verscheen het Stiltedagboek en een boek over omgaan met angstgevoelens.

Mirjam is te boeken voor lezingen en (individuele) trainingen rondom stilte via www.mirjamvandervegt.nl.

Extra informatie:

Paperback / softback
120 pagina's
Met illustraties
Juni 2014
152 gram
177 x 152 x 11 mm
EAN: 9789023928027
KokBoekencentrum Non-Fictie

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen