Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Mirjam Hommes,Een leuke man
  • Mirjam Hommes,Een leuke man
Mirjam Hommes,Een leuke man
Een leuke man
€ 14.95
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


En alles klopt. Ze houden van dezelfde literatuur, muziek en kunst - hij meer de Engelse vanwege zijn jarenlange verblijf in Engelssprekend Afrika, terwijl Laura juist erg van de Franse cultuur houdt, maar ze passen allebei naadloos in het hippe circuit van die periode. Leon is niet alleen een leuke man, hij is ook boeiend en ze voelt zich vanaf de eerste dag prettig in zijn gezelschap. Niet direct vlindertjes, maar een rustige vorm van elkaar aanvoelen en aantrekken.

Laura en Leon ontmoeten elkaar nadat ze allebei al de nodige deuken in het leven hebben opgedaan. Ze lijken goed bij elkaar te passen, al komen er in de loop van de tijd langzamerhand scheurtjes in hun relatie, als ze zich in een heel verschillende richting ontwikkelen. Tegen de achtergrond van een sterk veranderende maatschappij waarin vrouwen meer en meer voor zichzelf opkomen, leert Laura om haar eigen weg te gaan.
De roman geeft een boeiend tijdsbeeld van ontwikkelingen die de maatschappij voorgoed hebben veranderd.
Mirjam Hommes schreef eerder Het Hemamirakel, een verhalenbundel over vrouwen die opkomen voor zichzelf en toegeven aan hun eigen dromen. NBD Biblion schreef daarover:

De verhalen lezen als een trein en stimuleren de lezer om bewust naar het eigen leven te kijken. Een bijzonder lezenswaardige bundel.Extra informatie:

Paperback / softback
130 pagina's
Mei 2016
210 gram
210 x 145 x 13 mm
EAN: 9789089548528
Elikser B.V. Uitgeverij

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen