Welkom op onze vernieuwde site. | i.v.m. de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging 1 tot 2 werkdagen langer duren.

  • Mineke de Vries,Met de zon in de rug
  • Mineke de Vries,Met de zon in de rug
Mineke de Vries,Met de zon in de rug
Met de zon in de rug
met een Caribische achtergrond leven in Nederland
€ 19.95

Bij u in huis op: vrijdag
Bestel vóór: 21:00


In hoeverre is de warmte van de tropenzon waarin je bent opgegroeid en die je in je draagt een garantie voor het welslagen overzee?

met de zon in de rug bevat de verhalen van mensen die vanuit de Cariben een bestaan opbouwen in de nederlandse maatschappij of op een andere manier nauw betrokken zijn bij de Antillen. voor de één betekent de tropische basis een steun in de rug om talenten vorm te geven. de ander komt door diezelfde zon in zijn eigen schaduw te staan.

maar de reportages samen vertellen ook het verhaal van de verstrengeling van twee samenlevingen die elkaar blijvend wederzijds beïnvloeden. dit uit zich in een professionele samenwerking waar het gaat om zorg, detentie en sociaal maatschappelijke problematiek, maar ook in een waardevolle diversiteit op het gebied van kunst en cultuur, taal, wetenschap en ondernemerschap. een onafscheidelijkheid, gevormd door de tijd en strijd van tweehonderd jaar koninkrijk, die niet meer is weg te denken uit de nederlandse samenleving.

Extra informatie:

Paperback / softback
Oktober 2014
568 gram
215 x 135 x 26 mm
EAN: 9789461850973
Uitgeverij Village

Bij u in huis op: vrijdag
Bestel vóór: 21:00