Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Merlijn Kamerling,Nu ik je zie
  • Merlijn Kamerling,Nu ik je zie
Merlijn Kamerling,Nu ik je zie
Nu ik je zie
Op zoek naar mijn vader
€ 20.00
Bij u in huis op: dinsdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel


Tien jaar na de dood van Antonie Kamerling gaat zijn zoon Merlijn op zoek naar een completer beeld van zijn vader, in alles wat hij achterliet

Het leven en de dood van Antonie Kamerling staan bij miljoenen mensen in het geheugen gegrift. Maar zijn zoon Merlijn weet helemaal niet zo veel van zijn vader. Sinds zijn dood heeft Merlijn nooit een aflevering van gtst bekeken, geen films van zijn vader opgezet of interviews gelezen. Hij wilde het niet en hij kon het misschien ook wel niet.

Inmiddels is Merlijn begin twintig en voor hem voelt het soms alsof ook zijn eigen leven op een bepaalde manier stil is blijven staan en hij denkt dat dat iets met zijn vader te maken kan hebben. Voor het eerst gaat Merlijn daarom echt op zoek naar wie Antonie was. Merlijn bezoekt familieleden en vrienden die hij hiervoor altijd uit de weg ging. Hij praat met ze over Antonie, wat hij wilde, waarin ze op elkaar lijken. Wat weten zij van Antonie, van zijn depressies? En kunnen ze Merlijn helpen aan meer mooie herinneringen aan zijn vader? En wat vertelde hij in interviews? Hoe klinkt zijn stem? Kortom, in Nu ik je zie gaat Merlijn op zoek naar antwoorden in alles wat zijn vader heeft nagelaten.

In de pers

‘Een openhartig en gedurfd verhaal.’ JAN

‘Het is een ontroerend boek, mooi om te zien dat het je iets gebracht heeft.’ Op1

‘Onthutsend eerlijk.’ De Telegraaf

‘Echt indrukwekkend.’ RTL Boulevard


Extra informatie:

Paperback / softback
288 pagina's
September 2020
445 gram
215 x 140 x 29 mm
EAN: 9789022582343
Boekerij

Bij u in huis op: dinsdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel