Door de drukte kan uw bestelling iets langer onderweg zijn
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Merel Morre,Lang zullen ze lezen
  • Merel Morre,Lang zullen ze lezen
Merel Morre,Lang zullen ze lezen
Hartjes Maaike & Merel Morre
Lang Zullen Ze Lezen Verjaardagskalender
€ 10.95

Levertijd: 2 tot 3 werkdagen

Alsof het toeval was hadden dichter Merel Morre en haar uitgever Maurice van Dijk praktisch op hetzelfde moment het idee om nieuwe gedichten en een paar een paar 'gouwe ouwe' te verwerken in een mooie verjaardagskalender. Eigenlijk ook een beetje om te vieren dat Palmslag op 1 juli 2016 precies tien jaar bestaat. Maar wie zou het moeten illustreren? Daar hoefde de uitgever niet lang over na te denken :Maaike Hartjes! De winnares van de 'stripschapprijs 2016 zag wel wat in een creatieve team up met Merel. Expressief minimalisme 'stripmaker en illustratrice Maaike Hartjes ontving zondag 28 februari de 'stripschapprijs 2016 voor haar gehele oeuvre.

Volgens de commissie van deze prijs is ze een van de belangrijkste stripmakers van haar generatie. ?De volkomen eigen stijl en het opbouwen van een consistent en op zichzelf staand oeuvre maakt Maaike Hartjes tot een unieke stripmaker. Haar handelsmerk is een stijl die zich het beste laat omschrijven als expressief minimalisme?, zo staat in het juryrapport te lezen. Brutaal randje Dichter Merel Morre is ook geen onbekende. De oud-stadsdichter van Eindhoven publiceerde drie dichtbundels bij Palmslag.

Ze staat bekend om haar toegankelijke en spitsvondige teksten met hier en daar een brutaal randje. Ze weet hiermee het brede publiek te raken. Dat blijkt ook duidelijk uit haar enorme achterban van duizenden liefhebbers van haar werk, die ze in heel Nederland en Vlaanderen via haar blogs en tweets weet te bereiken. Merel maakt po√ęzie toegankelijk, en dat maakt haar gedichten voor veel mensen zo aantrekkelijk.

Extra informatie:

Loose-leaf
28 pagina's
Met illustraties
Juli 2016
227 gram
309 x 210 x 9 mm
EAN: 9789491773495
Palmslag

Levertijd: 2 tot 3 werkdagen