Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  Meint Smit,Geloof in de toekomst
  Geloof in de toekomst
  Een terugblik met het oog op morgen
  € 17.90
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen  Na een lange periode van optimisme neemt het vertrouwen in de toekomst van onze samenleving af. Grootschalige toepassing van technologie leidt tot uitputting van onze hulpbronnen, we vervuilen de oceanen en verstoren het klimaat. De groeiende kloof tussen rijk en arm dreigt onze samenleving te ontwrichten. En de dreiging van internationale conflicten is toegenomen in een tempo dat twintig jaar geleden niemand voor mogelijk had gehouden. Tegelijkertijd neemt de invloed van het christelijk geloof in de westerse wereld af en je kunt je afvragen of die ontwikkelingen iets met elkaar te maken hebben.
  Dit boek bespreekt hoe geloof, wetenschap en techniek de ontwikkeling van de samenleving in de afgelopen eeuwen hebben beïnvloed, zowel in positieve als in negatieve zin. Een terugblik met het oog op morgen.
  Het boek is geschreven voor iedereen die geïnteresseerd is in de betekenis van geloof, wetenschap en techniek voor onze moderne samenleving. Om het te kunnen volgen heb je geen grondige achtergrondkennis nodig.


  Extra informatie:

  Paperback / softback
  224 pagina's
  Februari 2019
  454 gram
  222 x 150 x 16 mm
  EAN: 9789463690201
  Drukkerij Buijten en Schipperheijn B.V.

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen