Welkom op onze vernieuwde site. | i.v.m. de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging 1 tot 2 werkdagen langer duren.

  • Meera Sodha,Puur India
  • Meera Sodha,Puur India
Meera Sodha,Puur India
Puur India
130 vegetarische recepten voor elke dag
€ 32.00
Bij u in huis op: donderdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel


In `Puur India` laat Meera Sodha zien dat de Indiase keuken allesbehalve bewerkelijk en ingewikkeld is. De 130 recepten in dit boek zijn stuk voor stuk gebaseerd op groente, barsten van de smaken en zijn eenvoudig thuis te maken met makkelijk verkrijgbare ingrediënten.

`Puur India` bevat bekende gerechten als dals en curry`s, maar ook opmerkelijke recepten als kebab van rode biet en paneer, bloemkoolkorma en samosa`s met paddenstoelen en walnoten. Je hoeft beslist geen vegetariСr te zijn om dit boek te waarderen: iedereen die graag meer groente eet en op zoek is naar smakelijke, moderne Indiase gerechten is bij Meera aan het goede adres.

Meera Sodha woont, schrijft en kookt in Londen. Haar eerste kookboek `Made in India`, waarin ze de recepten van haar moeder en haar voorouders verzamelde, werd meteen een succes. Met `Puur India` doet zij recht aan de eeuwenoude vegetarische traditie van Gujarat, waar haar familie vandaan komt.
Extra informatie:

Hardback
304 pagina's
Met illustraties
April 2017
1161 gram
254 x 195 x 33 mm
EAN: 9789059567368
Fontaine Uitgevers B.V.

Bij u in huis op: donderdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel