Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Max  Wainewright,Programmeren kun je leren
  • Max  Wainewright,Programmeren kun je leren
Max  Wainewright,Programmeren kun je leren
Programmeren kun je leren
Programmeren kun je leren
€ 29.50
Tijdelijk niet leverbaar


Deze handleiding hoort bij boek 1 tot en met 4 van Programmeren kun je leren. De handleiding is bedoeld voor leerkrachten (en ouders) die kinderen begeleiden bij het leren programmeren.

Handleiding per boek, stap voor stap
Met deze handleiding kunt u kinderen stap voor stap begeleiden bij het leren programmeren, ook als u zelf geen kennis heeft van programmeren. De handleiding volgt de indeling van boek 1 tot en met 4: de betreffende pagina`s worden steeds in het klein afgebeeld. U kunt de voortgang van de kinderen bijhouden. Meer uitdaging biedt u met de extra opdrachten. In de handleiding vindt u ook de leerdoelen van elk boek en uitleg over de belangrijkste programmeerconcepten die aan bod komen. Tip: vraag de kinderen u uit te leggen waarmee ze bezig zijn - daar leren ze veel van! En probeer vooral zelf ook eens te programmeren!

Technische beschrijvingen
In de technische beschrijvingen vindt u uitleg over de vijf gebruikte programmeertalen: Logo, Scratch, Python, HTML en JavaScript. Met deze informatie kunt u bijvoorbeeld storingen en problemen oplossen. Naast de technische beschrijvingen vindt u een vergelijking van de programmeertalen. Achter in de handleiding staan suggesties om met kinderen `veiligheid op internet` te bespreken, en verwijzingen naar websites met lesmateriaal.


Extra informatie:
Programmeren kun je leren

Tijdelijk niet leverbaar