Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  Max Pinckers,Max Pinckers
  Max Pinckers
  € 49.95
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen  Eerste overzichtswerk van het oeuvre van fotograaf Max Pinckers
  Dit drietalige boek is het voorlopige hoogtepunt van tien jaar samenwerking tussen de fotograaf Max Pinckers en de schrijver Hans Theys, die toestemming kreeg om met een persoonlijke selectie uit alle foto’s van Pinckers een klassiek fotoboek te maken zonder rekening te hoeven houden met hun oorspronkelijke context. De publicatie bevat ook een essay waarin Theys Pinckers’ oeuvre beschouwt vanuit enkele gedachten van Susan Sontag.
  Max Pinckers (°1988) is een Belgische kunstenaar-fotograaf. In zijn werk verkent hij de kritische, technologische en ideologische structuren die ten grondslag liggen aan het vervaardigen en consumeren van documentaire beelden. Voor Pinckers is documentaire een speculatief proces waarin realiteit en waarheid als meervoudige en kneedbare begrippen ingezet kunnen worden. Hij werd verschillende keren bekroond met internationale prijzen, waaronder de Prix Levallois, de Edward Steichen Award Luxembourg en de Leica Oskar Barnack Award.
  Deze publicatie verschijnt ter gelegenheid van de solotentoonstelling Max Pinckers – Double Bind in FOMU Antwerpen van 26 november 2021 tot 13 maart 2022.
  Hans Theys (°1963) schreef en ontwierp meer dan vijftig boeken over het werk van hedendaagse kunstenaars en publiceerde honderden essays, interviews en recensies in boeken, catalogi en tijdschriften. Al deze publicaties zijn gebaseerd op samenwerkingen of gesprekken met de kunstenaars in kwestie.
  Taal / Language : Multiple languages

  Extra informatie:

  Paperback / softback
  368 pagina's
  November 2021
  1311 gram
  271 x 224 x 26 mm
  EAN: 9789463887823
  Hannibal

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen